网站标志
商品搜索
您好!欢迎光临日照鑫力盟纺织有限公司 
顶部菜单
热门关键词: 地垫 布匹
点评详情
发布于:2019-2-18 17:33:28  访问:1 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Tänk På Att Investera? Tänk På Bitcoin Way
Vad är Bitcoin?
Om du är här har du hört talas om Bitcoin. Det har varit en av de vanligaste nyhetsrubrikerna under det senaste året eller så - som ett snabbt växande system, slutet på ekonomin, födelsen av den verkliga internationella valutan som världens ände eller som en teknik som har förbättrats världen. Men vad är Bitcoin?
Kort sagt, du kan säga att Bitcoin är det första decentraliserade systemet med pengar som används för online-transaktioner, men det kommer troligen att vara användbart att gräva lite djupare.
Vi vet alla i allmänhet vad "pengar" är och vad det används för. Den viktigaste frågan som bevittades i penga innan Bitcoin hänför sig till att den centraliseras och kontrolleras av en enda enhet - det centraliserade banksystemet. Bitcoin uppfanns 2008/2009 av en okänd skapare som går under pseudonymen Satoshi Nakamoto för att få decentralisering till pengar på global nivå. Tanken är att valutan kan handlas över internationella linjer utan svårigheter eller avgifter, konton och saldon skulle fördelas över hela världen (i stället för bara på ledare för privata företag eller regeringar) och pengar skulle bli mer demokratiska och lika tillgängligt för alla.
Hur började Bitcoin?
Begreppet Bitcoin och cryptocurrency i allmänhet startades 2009 av Satoshi, en okänd forskare. Kjop Bitcoin Anledningen till sin uppfinning var att lösa frågan om centralisering i användningen av pengar som åberopade banker och datorer, joomlinks.org ett problem som många datavetenskapare inte var nöjda med. Att uppnå decentralisering har försökts sedan slutet av 90-talet utan framgång, Kjop Bitcoin så när Satoshi publicerade ett papper 2008 som gav en lösning blev det överväldigande välkomnat. Idag har Bitcoin blivit en välbekant valuta för internetanvändare och har givit upphov till tusentals "altcoins" (icke-Bitcoin-kryptokurvor).
Hur görs Bitcoin?
Bitcoin görs genom en process som kallas gruvdrift. Precis som papperspengar är gjorda genom tryckning, och guld är avverkat från marken, är Bitcoin skapad av "gruvdrift". Mining innebär att man löser komplexa matematiska problem när det gäller block som använder datorer och lägger dem till en offentlig huvudbok. När det började var en enkel CPU (som i din hemdator) allt som behövs för att mina, men svårighetsgraden har ökat betydligt och nu behöver du specialiserad hårdvara, inklusive high end Graphics Processing Unit (GPU) extrahera bitcoin.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright (C) 2009-2017 All Rights Reserved. 日照鑫力盟纺织有限公司 版权所有  
服务时间:周一至周日 08:30-20:00  全国订购及服务热线:0633-8683666
联系地址:山东省日照市东港区山东西路2号   邮政编码:276800